Maatschappelijke doeleinden, publieksgerichte bedrijvigheid, tuin, erf, parkeren, horeca en wonen.

Naast het statige en schitterende aangelichte trappenhuis beschikt het VTC over een lift en een goederenlift.

Voor het afvlakken van de temperatuurtoppen in het dagelijkse temperatuurverloop op de werkvloer.

Het VTC beschikt over en oost- en zuid entree die beiden uitkomen op het atrium maar ook van elkaar te scheiden zijn.

72 Parkeerplaatsen op eigen terrein, en nog eens 600 plaatsen in de gemeentelijke parkeergarage er tegenover.

Het VTC heeft restaurantvoorzieningen op de derde verdieping maar ook het atrium leent zich hier uitstekend voor.

In het VTC is iedere toekomstige huurder ‘koning’ waarbij een turn-key opleveringsniveau tot de mogelijkheden behoort.

Het VTC is een kwalitatief goed onderhouden gebouw met uitstekend werkende techniek en apparatuur.

LIGGING

Het kantorencomplex (1993) is gelegen in het stadscentrum van Apeldoorn, tegen over het stadhuis met daar achter het marktplein waar vele markten, activiteiten en evenementen gehouden worden; precies op de hoek van de Deventerstraat en Regentesselaan. Het kenmerkt zich door de ‘handtekening’ van haar architect Alberts & Van Huut.
Een werkelijk schitterend object wat u van binnen moet zien.

VOORZIENINGEN & MOGELIJKHEDEN

In het VTC is iedere toekomstige huurder ‘koning’ waarbij een turn-key opleveringsniveau tot de mogelijkheden behoort. De eigen identiteit van de huurder kan zichtbaar gemaakt worden bij de zuid- en oost entree van het pand, en ook zijn de mogelijkheden bespreekbaar voor het plaatsen van uitingen op het pand zelf.

Het VTC beschikt naast een lift en goederenlift over een fraai en schitterend aangelicht trappenhuis. Een bijzonder stadsoverzicht heeft u vanaf het dakterras op de derde verdieping.

Er is veel aandacht besteed aan parkeren bij het VTC. Aan de voorzijde van het pand zijn 9 VIP parkeerkeerplaatsen gerealiseerd en achter het pand is er ruimte voor nog eens 63 parkeerplaatsen. Het door slagbomen afgesloten parkeerterrein is aangelegd met nieuwe bestrating, stijlvolle plantenbakken en ledverlichting. Op het terrein zijn moderne lantaarnpalen met camerabeveiliging aanwezig.

BESTEMMING

De op de plankaart voor ‘Gemengde doeleinden’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke doeleinden, uitsluitend op de begane grond; b. publieksgerichte bedrijvigheid die genoemd staat in milieucategorie 1 en 2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, uitsluitend op de begane grond; c. woningen, uitsluitend op de verdiepingen; d. tuin en/of erf; e. parkeervoorzieningen; f. nutsvoorzieningen; g. overeenkomstig het op de plankaart aangegeven gebruik. Daarbij geldt dat het afwijkende gebruik uitsluitend toegestaan is ter plaatse van de nadere aanduiding op: – het perceel, of; – het met aanduidingsgrenzen aangegeven gebied.

OPPERVLAKTE

Begane grond ca. 795m²
1e Verdieping ca. 685m²
2e Verdieping ca. 570m²
3e Verdieping ca. 430m²
4e Verdieping ca. 20m²
Totaal groot ca. 2.500m²